Pensiunea Karmina Saru Dornei

DETALII - Pensiunea Karmina este situata in com. Saru Dornei, jud. Suceava (aprox. 10 km distanta de Vatra Dornei) si are o capacitate de cazare de 40 locuri, structurate in 18 camere duble si 2 apartamente. Fiind situata in imediata apropiere a Parcului National Calimani, Pensiunea Karmina poate fi un bun punct de plecare in drumetii catre Rezervatia 12 Apostoli, Lacul Iezerul Calimanilor, Varful Pietrosul Calimanilor (2100 m), Manastirea Piatra Taieturii sau Cheile Bistritei de la Zugreni. Pensiunea dispune de un restaurant cu o capacitate extinsa de pana la 350 - 400 de locuri, care poate gazdui diverse feluri de evenimente festive, cum ar fi nunti, botezuri, baluri si alte petreceri.
 

 
SERVICII OFERITE - Restaurantul nostru, cu o capacitate de pana la 400 de persoane, poate fi locatia ideala pentru evenimentul dumneavoastra. Va oferim un meniu culinar variat, cu diverse feluri inspirate din bucataria traditionala si internationala care se vor asorta perfect cu specificul evenimentului. Preturile meniului sunt mai mult decat atractive si aveti posibilitatea de a va alege exact ceea ce va doriti, dinr-o gama diversa de preparate, astfel incat sa va incadrati in bugetul pe care vi l-ati propus. Contactati-ne pentru mai multe detalii !
 



 



 

 
OFERTE SPECIALE - Aveti in plan sa va casatoriti in anul 2014 ? Rezervati ultimele date libere ramase pentru anul in curs si puteti beneficia de oferte speciale atat pentru meniu cat si pentru alte servicii conexe ! Contactati-ne !
 
 

 
DATE DE CONTACT

   Adresa: Str. Linistea 24, Com. Saru Dornei, Jud. Suceava

   Telefon: 0755 129 959 , 0746 476 029

@   E-mail: office@pensiuneakarmina.ro

   Website: www.pensiuneakarmina.ro   ;   Facebook: www.facebook.com/PensiuneaKarmina

 

 
 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !