Cum sa arati cu 5 kilograme mai slaba in rochia de mireasa

Orice mireasa isi doreste sa arate senzational in ziua nuntii, insa cu atat de multe de facut in preajma marelui eveniment, devine din ce in ce mai dificil sa te tii de un program riguros masa - exercitii ! Din fericire, exista cateva solutii - scurtatura care sa te ajute sa arati senzational in rochia de mireasa. Nu implica nici mersul la sala si nici diete frustrante ! Iata cum ...

Flateaza-ti silueta
Desi modificarile ulterioare iti pot asigura drumul lin in outfitul de mireasa, nimic nu se compara cu o rochie care sa-ti potenteze cele mai senzuale parti cale corpului si sa le camufleze pe cele mai putin apetisante!

- Vrei sa-ti ascunzi coapsele proeminente ? Opteaza pentru o rochie de mireasa cu talie empire sau una de tip baby doll, cu o fusta voluminoasa sau gogosar!
- Vrei sa-ti ascunzi bratele si decolteul ? Rochia de mireasa de tip camasa, cu maneci cazute este perfecta. Iar un bolero din dantela, te va face sa te simti sofisticata si relaxata !
- Vrei sa te ascunzi cu totul ? O rochie de bal cu bust tip corset este optiunea ideala atunci cand vrei sa pui accent pe bust, in timp ce talia, coapsele si picioarele raman perfect ascunse.
- Nu ai nimic de ascuns ? Alege sa porti o rochie de mireasa sirena.
- Croiala perfecta pentru majoritatea constitutiilor corporale ? O rochie in linie A, ce curge conic de sub bust si pana la glezne !



Alege o lenjerie intima modelatoare
Corsetele, body-urile, bustierele, burtierele si toate articolele de lenjerie de tip “slim” sunt cheia siluetei perfecte! Pentru a evita crearea de proeminente in zona bustului, ai nevoie de un sutien care sa-ti vina perfect ! Este ideal sa nu te feresti in a investi in lenjerie, caci ea este baza pe care rochia de mireasa se asaza perfect.

In general, miresele opteaza pentru articole de lenjerie care modeleaza liniar aspectul corpului (niveleaza acolo unde s-a creat un strat de grasime sau ridica acolo unde parti ale corpului s-au lasat). Lenjeria din spandex este extrem de usoara, te lasa sa respiri si vine intr-o multime de culori si modele.

Ai grija la postura corpului !
Draga mireasa, ai spatele drept, abdomenul plat, barbia ridicata, ochii privesc inainte si coapsele stiu sa se unduiasca. Acum esti pregatita sa tragi rochia de mireasa peste cap ! O postura a corpului adecvata poate face diferenta in cea mai importanta zi a vietii tale. Asta nu inseamna ca trebuie sa ai o postura rigida intreaga zi, ci dimpotriva, una relaxata si perfect studiata !

Fotografiile tale de nunta reprezinta maniera in care-ti vei memora cea mai frumoasa zi a vietii tale pentru totdeauna. Vrei sa-ti amintesti ca aratai fabulos, nu-i asa ?

- Priveste inainte! Capul tau trebuie sa stea deasupra gatului, fara a aduce barbia in fata.
- Umerii tai ar trebui sa fie in pozitie dreapta. Daca un umar este mai sus, coboara-l usor si aliniaza-l cu celalalt.
- Coapsele tale ar trebui sa fie la acelasi nivel pe orizontala.
- Pieptul este intotdeauna in fata. Fa-ti mirele sa murmure mandru: „e a mea” !
- Nu sta cu genunchii incordati si nu te sprijini pe unul dintre ei. Asemenea pozitii pot supune trupul tau la foarte mult stres.

Ajusteaza-ti inaltimea
Nu o sa te mintim, spunandu-ti ca sunt confortabile ! Insa, a purta tocuri inalte iti garanteaza iluzia unei siluete mai inalte si subtiri. Gandeste-te putin: tu ai 1.65 m si cantaresti 60 de kg. Pune-ti in picioare o pereche de pantofi cu tocuri de 8 cm. Trucul acesta nu este folosit doar pentru a parea ca ai picioare mai lungi, caci tocurile pacalesc ochiul in a reproportiona greutatea la un nivel mai inalt ! Te temi de durerile de picioare care ar putea aparea ? Renunta la seducatoarele stiletto si alege un toc mai gros.




SURSĂ ARTICOL: ViitoareMireasa.ro


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !