Cum sa inviti la nunta ca sa nu fii refuzat

Te-ai gandit vreodata ca nu este de ajuns sa inviti o persoana, ci este cel putin la fel de important cum faci invitatia ? Exista un cod al bunelor maniere cand vine vorba de invitatiile de nunta. Tine cont de regulile lui, daca nu vrei sa ai surprize neplacute:

Trimite invitatiile cu cel putin 2 luni inainte. Daca nunta ta este „in plin sezon”, ideal ar fi cu trei luni inainte. Daca inviti pe cineva cu doua saptamani inainte de eveniment, se poate gandi ca nu ai destule confirmari si cauti solutii de rezerva. Si nu e prea flatant !

Nu te rezuma la invitatii trimise online. Chiar daca tehnologia a evoluat mult si internetul e parte de viata noastra de zi cu zi, nunta a ramas un eveniment traditional si conventia invitatiilor pe hartie trebuie respectata. Exceptie fac doar prietenii sau rudele din strainatate cei care-ti solicita in mod expres trimiterea invitatiei online. Pentru toti ceilalti, exista posta.

Precizeaza la finalul invitatiei data pana la care trebuie facute confirmarile. Data-limita ar trebui sa fie cu maxim doua saptamani inainte de nunta. Majoritatea restaurantelor vor sa stie numarul exact al invitatilor cu o saptamana inainte de eveniment, ca totul sa fie cat mai bine pus la punct.Ataseaza invitatiei o harta pe care sa apara biserica si restaurantul. Mai ales daca sunt mai putin cunoscute. Dar chiar si in cazul in care e vorba de locatii celebre, tine cont de faptul ca nu toti invitatii sunt din oras.

Nu invita persoane numai din „obligatie”. In aceasta categorie intra si cei pe care-i cunosti de putina vreme sau cei cu care ai strict relatii protocolare. Sau, daca o faci, fii constienta ca e foarte probabil sa te refuze.
SURSĂ ARTICOL: ViitoareMireasa.ro


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !