5 Idei de coafura de mireasa retro

Planuiesti o nunta speciala in stil retro? O coafura chic, cu bucle sau accesorii originale adauga o nota de mister si te face irezistibila. Iata propunerile noastre pentru un look fascinant, inspirat de anii de aur de la Hollywood:

1. Bob clasic, pretios
Pentru aceasta coafura, punctul de plecare este un bob cu linie simpla. Onduleurile texturate, cararea intr-o parte si accesoriile argintii sub forma de frunze fixate in lateral creeaza un look fascinant.

2. Coc sofisticat
O coafura unica, ideala pentru miresele nonconformiste care vor sa stabileasca noi trenduri chiar in ziua nuntii. Cocul elaborat, realizat prin rasucirea suvitelor, care lasa sa se intrevada un breton sexy si bentita din matase cu un accesoriu argintiu sunt combinatia ideala pentru un look ultra-glam.

3. Onduleuri sculptate, tiara si flori
Daca iti doresti o coafura de diva, cu accente romantice, alege buclele stilizate si cararea intr-o parte. Tiara din tul si metal, purtata pe frunte, si florile satinate evidentiaza stralucirea parului si dau un farmec aparte.



4. Pene si perle cu un breton clasic
Preferi parul liber, cu un aspect natural? Chiar daca nu vrei sa te complici cu o coafura elaborata, poti obtine un look fascinant fara efort. Parul usor tapat da volum, iar bretonul pieptanat intr-o parte si o agrafa cu pene albe si perle te transforma intr-o mireasa sexy.

5. Semi-coc rafinat
O coafura lejera, foarte feminina si senzuala. Pentru a da o nota eleganta, se folosesc mici agrafe cu pietre semi-pretioase albe sau negre.

Coafurile retro de mireasa te ajuta sa iti exprimi stilul si personalitatea, evidentiindu-ti trasaturile si zambetul. Accesoriile specifice acestei perioade dau o nota de mister si senzualitate, fiind ideale pentru a obtine un look de vedeta in ziua nuntii tale.





SURSĂ ARTICOL: ViitoareMireasa.ro


CONVERSATION

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !