4 Idei unice pentru tinuta mirilor

Spre deosebire de mirese, mirii nu au pentru ziua cea mare foarte multe alternative atunci cand este momentul sa isi aleaga costumatia de nunta. Desi prin traditie, mirii au o tinuta similara cu cea a domnilor prezenti in suita de nunta, este important ca invitatii sa faca diferenta intre actorul principal de la eveniment - mirele si ceilalalti actori care intregesc peisajul - nuntasii.

Ca sa te remarci la cel mai romantic eveniment din viata ta, iata cateva idei unice pentru tinuta mirilor. Chiar daca mireasa este principala „atractie" a nuntii, in calitate de partener al ei, un mire trebuie sa gaseasca la randul lui o modalitate de a se remarca.

Cu cat evenimentul are un aer mai formal, cu atat mai stricte sunt codurile de conduita. In acest caz, invitatii de sex masculin poarta aceeasi tinuta vestimentara, iar mirele are sarcina de a se evidentia de restul din multime, adaugand la costumatia sa un element deosebit. In cazul unei nunti obisnuite, unde tinuta vestimentara este una casual, mirele are mai multe variante la dispozitie pentru a straluci alaturi de aleasa inimii sale in cel mai fastuos moment al vietii: ceremonia de nunta.

Dar, indiferent de tema nuntii sau de sobrietatea evenimentului, in calitate de mire, ai ultimul cuvant de spus. De aceea, pentru aceasta zi speciala din viata ta, ai dreptul sa folosesti cele patru idei unice care te vor ajuta sa alegi tinuta de mire.

Smokingul alternativ
O modalitate sigura de a te remarca este sa porti la marele eveniment un sacou diferit de cel al cavalerilor de onoare. In comparatie cu invitatii tai, te poti evidentia printr-o croiala diferita la sacou, prin numarul de butoni in plus sau in minus sau prin nuanta cromatica unica.

O alta alternativa este smoking ul cu rever din satin pentru mire si cel simplu pentru ceilalti „baieti". Si ultima optiune este ca mirele sa poarte la masa festiva un sacou alb, in timp ce cavalerii de onoare sa imbrace traditionalul smoking negru.



Floarea la sacou
In calitate de mire, poti purta pe reverul sacoului o floare diferita de cea a cavalerilor de onoare. Alege un fruct inedit cum ar fi rozmarinul, oregano sau menta. Sau poarta la butoniera un crin, in timp ce cavalerii de onoare isi vor impodobi reverul hainei cu o alta planta din aceeasi familie cu floarea puritatii. Daca doresti sa porti flori ideintice cu ceilalti domni, iesi in evidenta purtand in loc de o singura floare, doua sau trei. In acest fel toata lumea va remarca o diferenta intre tinuta mirelui si a invitatilor sai de onoare.

La fel de usor poti iesi in evidenta alegand o culoare diferita, mai ales ca efectul cromatic nu poate fi trecut cu vederea.

Poarta cravata / papionul cu stil
In timp ce mirele se da in vand dupa cravata argintie, cavalerii de onoare vor purta o vesta combo cu cravata, in asa fel incat tinuta domnilor sa difere de a mirelui, dar sa se asorteze la fix cu a domnisoarelor de onoare.

Daca alegi un papion, cavalerii de onoare ar putea purta cravate cu un nod Windsor in forma de triunghi.

Vesta potrivita pentru smoking
Vestele sunt un element elegant de experimentat la nunta. Daca invitatii vor purta veste la nunta, mirele, pentru a iesi in evidenta va alege o culoare diferita fata de a cavalerilor de onoare.

Vesta deschisa la culoare pentru mire si vesta verde pentru cavalerul de onoare

O alta tinuta pentru care poate opta mirele este cravata cu vesta neagra, in timp ce cavalerii de onoare vor avea o nuanta cromatica in ton cu tinuta domnisoarelor de onoare.

Indiferent ca prefera un costum clasic cu cravata sau un smoking cu papion, mirii vor iesi din multimea nuntasilor prin accesoriile diferite (florile de la butoniera, acul de la cravata etc), printr-o piesa vestimentara altfel (cravata este inlocuita cu papionul) sau prin culoare.



Important este ca tinuta mirilor sa iasa din obisnuit si sa fie unica pentru cei doi indragostiti care isi celebreaza iubirea in fata oamenilor, dar cu binecuvantarea lui Dumnezeu.


SURSĂ ARTICOL: ViitoareMireasa.ro


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !