Marturii de mancat sau de neuitat ?

Le oferi ca sa multumesti participantilor pentru prezenta, dar ai grija ca ele sa vorbeasca cu dragoste despre voi doi ! Cand alegi ce tip de marturii ai vrea la nunta, tine cont ca ele trebuie sa fie:

Micute si discrete, ca sa fie usor de transportat, altfel risti ca invitatii sa le lase pe masa (nimeni nu vine la o nunta dotat cu pungi in care sa transporte darurile).

Unisex. Intotdeauna ai si invitati necasatoriti, de ambele sexe. Asa ca nu oferi butoni de camasa sau farduri roz. Toata lumea trebuie sa le poata folosi !

In numar suficient. In general, nu toti cei pe care-i inviti confirma prezenta. Si mai rau, se intampla ca si cei care au jurat ca vin, sa lipseasca. Dar nu te baza pe asta cand comanzi marturiile. Ai grija sa ai cel putin 10-20 in plus fata de numarul maxim de invitati.

In ceea ce priveste modelul, formele sau gustul, exista o multime de variante de marturii. Inspira-te si tu 

Marturii „de mancat”. De la clasicele bomboane (fie de ciocolata, fie arahide ori migdale glazurate), pana la inimioare de turta dulce ori briose mici, umplute cu ciocolata. Cu ele nu prea poti da gres, caci toata lumea redevine cu incantare copil in prezenta dulciurilor. Singurul impediment ar fi ca prea putini le vor pastra ca amintire. Poate doar ca amintire a gustului !



Marturii „de neuitat”. In categoria asta intra tot felul de mici obiecte utile, dar personalizate. Lista e nesfarsita si o poti imbunatati si tu, oricand:

Magneti de frigider - pot fi doua fructe sau doua siluete de mire si mireasa, cu initialele voastre.

Semn de carte - toata lumea pune ca semn de carte un bon de la supermarket sau orice alta hartiuta aflata la indemana. Te asiguram ca vor primi micul vostru dar cu mare placere !

Daruri „aromate” - fie sapunele micute, fie lumanarele ori candele parfumate cu aromele voastre preferate le vor aduce aminte invitatilor de nunta voastra la fiecare sedinta de aromoterapie „home-made”.

Rama foto - micuta, argintata si neaparat cu fotografia voastra in ea !

Pusculite miniaturale - prevestesc invitatilor belsug si spor. Nu uita sa pui un banut in fiecare, pusculitele nu se daruiesc niciodata goale !




SURSĂ ARTICOL: ViitoareMireasa.ro


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !