Calendarul de beauty al nuntii perfecte. Tot ce trebuie sa faci cu un an dinaintea nuntii tale!

Nimic nu poate fi lasat la voia intamplarii cand vine vorba de viitoarea ta nunta, cu atat mai mult infatisarea ta, asa ca citeste acest calendar de beauty, pentru a sti ce sa faci, in fiecare luna dinaintea nuntii tale.

12 luni inainte
Acum ca te-ai logodit, toti se vor uita la mainile tale pentru a putea observa frumosul inel de logodna. De aceea, ai grija ca unghiile tale sa arate bine tot timpul prin manichiuri periodice (care sunt si o cale grozava de a testa tot felul de stiluri si de oje, pana vei alege manichiura perfecta pentru marea zi).
De asemenea, este momentul sa incepi sa cauti poze cu coafuri si look-uri speciale pe care le poti folosi in ziua nuntii; organizeaza-le si nu uita sa ceri sfatul si parerile celor mai bune prietene.

11 luni inainte
Stabileste o rutina de fitness si excercitii fizice pe care sa le poti face cu regularitate, pentru a te asigura ca nu va fi nicio problema cand vei imbraca rochia de mireasa.

Daca pielea ta este mai capricioasa si ti-e teama sa nu ai probleme in ziua nuntii, cere sfatul unui dermatolog. El iti va spune ce sa faci pentru a preveni orice fel de imperfectiune (cosuri, acnee, pete) si iti va da sfaturile perfecte legate de mastile faciale si tratamentele pe care le poti folosi.



10 luni inainte
Daca iei in considerare optiunea indepartarii parului prin laser, cauta un salon si fa prima programare acum. In plus, este momentul sa incepi sa bei 6 pahare de apa in fiecare zi, pentru a preveni deshidratarea, pentru a imbunatati digestia si pentru a-ti face pielea sa straluceasca de prospetime pana in ziua nuntii.

9 luni inainte
Este momentul ideal pentru a renunta la alimentele bogate in sare si grasimi si pentru a incepe sa mananci sanatos, ca sa fii in forma perfecta si plina de energie in marea zi.
Albeste-ti dintii (fie la stomatolog, fie acasa) si verifica-ti portofelul de farduri pentru a te asigura ca ai tot ce-ti trebuie , mai ales ca de-acum inainte incepe sezonul petrecerilor (de logodna, a burlacelor etc).

8 luni inainte
Ai grija sa dormi cele 8 ore necesare in fiecare noapte; lipsa de somn poate duce la cearcane neplacute, cercuri negre sub ochi, ameteala si pierderi de memorie.

7 luni inainte
Chiar daca inca nu ti-ai gasit rochia de vis, cu siguranta ai probat foarte multe si ai aflat care este cea mai buna forma si silueta pentru tine. Ai grija, asadar, ca exercitiile tale de fitness sa vizeze, in special, zonele accentuate de rochie.

6 luni inainte
Verifica, impreuna cu dermatologul, daca tratamentele tale faciale au rezultate si daca nu, ia masuri. In plus, ai grija sa incepi hidratarea parului, pentru ca acesta sa arate splendid si natural.

5 luni inainte
E timpul sa incepi sa-ti cauti stilisti profesionisti, care sa se gaseasca in apropierea zonei in care locuiesti. Testeaza coafuri si machiaje pana vei obtine look-ul perfect. De asemenea, ar fi timpul sa renunti la cafea si suc, pentru ca apoi, sa te bucuri de un ten proaspat si un zambet stralucitor.

4 luni inainte
Incearca, saptamanal, sa-ti exfoliezi zonele libere si la vedere ale corpului (umeri, spate, maini, picioare) si ai grija sa folosesti, in fiecare seara, balsam de buze pentru ca acestea sa arate senzuale si naturale la marele eveniment.
Daca iti doresti sa fii bronzata in ziua nuntii, e momentul sa incepi testarea cremelor autobronzante, pentru a te asigura ca vei alege produsul perfect si ca nu vei avea un bronz care sa arate artificial in ziua nuntii.

3 luni inainte
Ai grija sa te fi decis asupra unei coafuri pana acum. E momentul sa te concentrezi asupra machiajului si sa incepi sa experimentezi si sa testezi, cu atat mai mult daca te vei ocupa chiar tu de machiaj.

2 luni inainte
Alege parfumul pe care il vei folosi (mare grija, sa nu fie prea puternic si sa ti se potriveasca). In plus, poti alege ca acum sa te tunzi, pentru a scapa de varfurile despicate si pentru a te asigura ca ai suficient timp ca parul sa mai creasca putin in cazul in care ti se pare prea scurt.

O luna inainte
Vorbeste cu stilistul tau despre look-ul pe care il vei avea la petrecerea burlacelor si ai grija ca de-acum, sa mai adaugi, saptamanal, inca o doza de exfoliere.

2 saptamani inainte
Renunta la tratamentele, lotiunile si mastile faciale, caci dupa atatea luni de ingrijire, pielea fetei ar trebui sa arate deja perfect si nu uita: nu este momentul sa incerci noi creme sau produse de cosmetica.
Daca parul tau este vopsit, du-te la stilistul tau si roaga-l sa-l vopseasca din nou, pentru a arata perfect. De asemenea, nu incerca brand-uri noi de vopsea sau culori noi, pentru a evita catastrofe !

O saptamana inainte
Calmeaza-te, ai grija ce mananci si ce bei (fara cafeina, alcool sau produse bogate in grasimi sau sare). Reconfirma programarile pentru manichiura, pedichiura, coafura si makeup. Daca te simti stresata, incearca yoga sau meditatie pentru a te relaxa si calma.

O zi inainte
Fa-ti o baie inspumata, inmiresmata si relaxanta. Dupa, va fi timpul pentru a te duce la toate acele programari, pentru a te bucura de un pahar de sampanie (nu mai mult !) si pentru a fi rasfatata.




SURSĂ ARTICOL: ViitoareMireasa.ro


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !