6 Idei ingenioase pentru buchetul de mireasa

Frumusetea unui buchet de mireasa nu se opreste doar la florile proaspete si inmiresmate! Cum se observa si in detalii: "the handle" sau, mai bine zis, designul in care sunt invelite cozile florilor este foarte important. Cum sa-ti customizezi buchetul astfel incat sa-i pui amprenta personala? Iata 10 moduri inedite!

Buchetele prinse cu bijuterii si butoni din satin

Buchetele prinse cu bijuterii si butoni din satin. O modalitate "nemuritoare" prin care iti poti scoate buchetul in evidenta este sa infasori o panglica din satin in jurul cozilor florilor, pe care sa o fixezi cu ace cu bijuterii. Sau, mai stilizat de atat, poti prinde panglica cu butoni, ce se asemuiesc cu cei care-ti inchid rochia de mireasa, la spate! Orice design are rochia ta de mireasa, se poate regasi si in "manerul" buchetului tau!


Buchetele prinse cu perle si margele

Buchetele prinse cu perle si margele. Daca visezi la o nunta cu o tematica retro, perlele, fie naturale, fie artificiale sunt un accesoriu hot pentru buchetul tau. Poti strecura printre florile care-ti compun buchetul si brose vintage. Infasoara cozile florilor in panglici din matase pste care sa prinzi un sirag de perle ivory. Vei avea cel mai cool buchet de mireasa!


Buchete prinse cu dantela

Buchete prinse cu dantela. Unul dintre cele mai hot trenduri ale acestei veri, dantela, se regaseste si in designul buchetului de mireasa. Acest tip de "maner" este super trendy si arata extrem de elegant. Daca rochia ta de mireasa are dantela, poti asorta buchetul cu aceasta. Pentru un look super classy, realizeaza manerul asemeni unei rochii de mireasa cu volanase.


Buchete prinse cu paiete

Buchete prinse cu paiete. Fie ca ii adaugi detalii moderniste, precum fermoare sau capse, buchetele de nunta prinse cu esarfe sau snurulete cu paiete sunt un must! Aceste mici bijuterii sunt extrem de classy si pot avea o multime de nuante sau reflexe. Astfel, ca in "manerul" buchetului tau se poate gasi chiar paleta coloristica a nuntii!


Buchetele prinse cu sfoara sau panza

Buchetele prinse cu sfoara sau panza. Pentru o nunta rustica, in aer liber, acest tip de buchet este perfect. Mai ales daca detaliile ce inconjoara cozile florilor se regasesc si in decoratiunile tale de nunta. Pentru un aer vintage, poti accesoriza manerul cu brose cameo sau cu banuti de argint! Iar pentru un look usor modernist, poti adauga ace cu bijuterii, dantela sau chiar brose.


Buchetele eco, prinse cu iedera, rachita sau scoarta de copac.

Pentru cele mai eco dintre mirese, indragostite de curentul "organic", solutia ideala sunt buchetele invelite in impletituri din iarba, rachita, iedera sau chair manerele confectionate din scoarta de copac.





SURSĂ ARTICOL: ViitoareMireasa.ro


CONVERSATION

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !