Zodiacul Soacrelor :)

Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca „de ce ti-e frica nu scapi” sau altfel spus, gandurile si convingerile tale creeaza realitatea. Prin urmare, primul pas in a dizolva orice prejudecata cu privire la soacra este sa o cunosti, iar Astrologia te poate ajuta in acest sens.

Soacra Berbec
Directa, sincera si foarte energica, uneori poate parea lipsita de delicatete si feminitate, fiind dura in exprimare si in gesturi. Poate ca nu e blandetea intruchipata, insa este genul de persoana la care stii la ce sa te astepti. Nu te va ataca niciodata pe la spate, ci iti va spune mereu ce gandeste, cu riscul de a da nastere la conflicte.

Este mereu in actiune, nu-i place sa stea pe loc si nu-i plac oamenii lenesi. Munca si activitatea sustinuta sunt viata ei, deci se intelege ca-i va placea sa te vada implicata sau macar interesata de ceea ce face. Incearca sa fii alaturi de ea cand are nevoie de ajutor, arata-i ca-ti pasa de bunastarea fiului ei si evita sa-i faci reprosuri. Fii receptiva la sfaturile ei si asculta cu atentie cand vorbeste, pentru ca nu are rabdare sa repete. Si cel mai important, nu lua personal orice remarca directa sau critica. Accept-o asa cum e si va fi pentru tine un sprijin extraordinar intotdeauna.

Soacra Taur
Foarte atasata de valorile traditionale, de familie si casa, este o femeie care iubeste naturaletea mai mult decat orice. Cel mai adesea are simt estetic, este o gospodina extraordinara si o bucatareasa desavarsita. Daca vrei s-o bucuri, nu trebuie decat sa lauzi bucatele gustoase si decoratiunile din casa. O bucura lucrurile simple, iesirile in natura, atmosfera calda creata de o cina impreuna cu intreaga familie.

Cel mai important lucru de care e bine sa tii cont in relatia cu ea este acela de a-i permite sa se bucure de prezenta fiului ei. Asadar, nu uita s-o vizitezi si nu-i refuza prea des invitatiile. Iar daca esti o gurmanda, cu atat mai bine. E innebunita sa gateasca pentru cei dragi. Ii place de asemenea siguranta, mai ales in plan material, deci isi doreste ca fiul ei sa aiba o sotie cumpatata, fidela, atasata de camin. In rest, nu e nevoie sa-i aduci cadouri scumpe, ci doar sa fii acolo la evenimente importante.




Soacra Gemeni
Are o curiozitate inegalabila si e permanent in miscare. Ii place sa afle mereu lucruri noi, sa calatoreasca si eventual sa studieze, chiar si la varste innaintate. Nu sta locului o clipa si vorbeste intr-una despre tot si despre toate. Poate fi un partener de conversatie, pe cat de placut uneori, pe atat de obositor alteori. Daca esti o fire comunicativa, iti va placea compania ei, mai ales ca vei afla multe lucruri interesante.

Curiozitatea nestavilita o va impinge adeseori sa te traga de limba despre orice, inclusiv despre relatia cu baiatul ei, caz in care cel mai bine este sa pastrezi discretia, mai ales in privinta subiectelor pe care nu doresti sa le afle chiar tot blocul sau toata strada. Caci daca e sa vorbim despre discretie, in mod sigur nu e una dintre virtutile ei. Ca sa ai o relatie armonioasa cu ea, evita sa o ofensezi, mai ales cu privire la inteligenta, pregatirea si educatia ei, pentru ca nu va tolera asta. Si invata sa o asculti.

Soacra Rac
Iata o soacra extrem de sensibila, feminina si protectiva precum o closca. Ii place sa aiba grija de familia ei, sa ocroteasca, sa ingrijeasca. Uneori este posesiva, mai ales cu copilul ei, de care se simte strans legata la nivel emotional. Te va iubi din toata inima atata vreme cat va vedea ca-i iubesti fiul, ca ai grija de el si de copii. Avand o legatura atat de stransa cu familia, isi va dori sa-i fiti aproape, sa-i permiti sa te sprijine cu ceea ce poate si sa-i dai voie sa faca parte din viata ta.

In orice caz, nu incerca sa-l indepartezi de ea pe fiul ei, pentru ca nu ti-o va ierta niciodata. De asemenea, fii atenta cum ii vorbesti, mai ales daca esti o fire directa, pentru ca obisnuieste sa se supere din te miri ce. Las-o sa-ti povesteasca despre copilaria fiului ei si in general despre trecut, amintirile sunt foarte importante pentru ea. Fii delicata si vei primi in schimb acelasi tratament.

Soacra Leu
Distinsasi impetuoasa, soacra nascuta sub acest semn zodiacal este gata sa iti vina in ajutor in fiecare clipa. Chiar daca uneori este dominatoare si are pretentia ca parerile ei sa detina suprematia in orice decizie pe care o iei, este totusi un om extrem de saritor si generos. Tot ce asteapta de la tine este sa-i fii recunoscatoare, chiar si pentru faptul ca a nascut si crescut un fiu minunat.

Nu fi zgarcita cu laudele, la adresa ei sau a fiului ei, insa ai grija ca acestea sa aiba o baza reala si sa vina din sinceritate. Altfel, daca simte o unda de linguseala, se va prinde foarte repede si se va simti ofensata. Trebuie sa stii ca aceasta soacra este sincera si foarte directa, nu va putea niciodata sa ascunda ce simte, asa ca vei sti exact cum stau lucrurile in relatia cu ea. Totusi, este destul de orgolioasa, asa ca fii atenta cum si pe ce ton iti exprimi nemultumirile in ce-o priveste. Nu uita de ziua ei de nastere si nu te zgarci cu cadourile. Dar atentie, nu-i plac lucrurile ieftine !

Soacra Fecioara
Meticuloasa, gospodina desavarsita si perfectionista, aceasta soacra te va iubi din primul moment daca esti ingrijita, pedanta, harnica si organizata. Toate aceste calitati, odata identificate in nora ei, ii vor da sentimentul de siguranta si o vor asigura ca fiul ei va avea confortul necesar. Ii place sa-i ingrijeasca pe cei dragi, doreste sa se faca utila intotdeauna, asa ca da-i voie sa-ti vina in ajutor ori de cate ori se ofera. Uneori poate fi cicalitoare si extrem de critica, dar incearca sa o accepti asa cum este, fara a te supara din fiecare fleac. Concentreaza-te pe calitatile ei si apreciaza-i altruismul.

Preocupata de sanatate si de terapiile naturiste isi doreste sa impuna si celor dragi un mod de viata cat mai sanatos. Nu-i plac viciile si comportamentul grosolan ori vulgar. Prin urmare, decenta, bunul simt si pedanteria sunt calitatile cele mai apreciate de catre ea.

Soacra Balanta
Iata o soacra cu care nu-ti va fi deloc greu sa te intelegi, gratie diplomatiei, concesivitatii si gustului pentru armonie, care-i sunt caracteristice acestei native. Ea doreste sa mediatizeze, sa amelioreze si sa echilibreze. De regula, femeia Balanta este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Este eleganta, indragostita de arta si frumos, are simt estetic si un interes crescut pentru viata sociala. Ii place sa fie inconjurata de oameni, iubeste schimbul de idei, conversatiile, evenimentele artistice.

Asadar, daca esti eleganta, frumoasa, atenta cu vestimentatia si aspectul exterior in general, va fi absolut incantata si se va mandri cu tine peste tot. Daca esti dispusa sa o insotesti la un eveniment sau chiar sa o inviti la o cafea in oras din cand in cand, se va bucura nespus. De asemenea, de ziua ei, alege o bijuterie frumoasa si ii vei intra la suflet definitiv. Si ia seama: detesta vulgaritatea, dar iubeste oamenii echilibrati, intelepti si manierati!

Soacra Scorpion
Poate parea dura la prima vedere, insa in realitate este destul de emotionala si sensibila. Tocmai de aceea are nevoie de o masca de duritate, prin care se protejeaza. Dorinta ei cea mai puternica este sa-i iubesti fiul fara rezerve, sa i te dedici in totalitate si sa-i faci nepoti. Uneori este extrem de suspicioasa, asa ca nu-i spune jumatati de adevar si nu lasa lucrurile in suspans, pentru ca asta ii da un sentiment de insecuritate si instabilitate teribil. Pe de alta parte, nu-i place sa o descosi, sa fii indiscreta. Are nevoie ca spatiul ei intim sa fie incalcat doar cu permisiunea ei si iti va spune doar ceea ce considera ca nu o vulnerabilizeaza.

Foarte important pentru ea este sa fii sincera, sa nu o minti, pentru ca odata ce-si pierde increderea in tine, cu greu te vei reabilita in fata ei. Si apoi, este poate cea mai inclinata spre a pastra resentimente, adica nu uita si nu iarta foarte usor.

Soacra Sagetator
Energica, optimista, sincera si directa, soacra Sagetator isi doreste sa te trateze ca pe o prietena si nu ca pe o nora. Ii place sa stea la povesti, sa iti impartaseasca ce a mai descoperit nou, ce locuri a mai explorat si ce carti a mai citit. Are umor si-i place sa glumeasca. Ia mereu partea buna a lucrurilor si imprastie in jur bucuria de viata. Calatoriile sunt viata ei, asa ca daca-i oferi prilejul de a te insoti intr-un concediu, va fi foarte fericita. La fel de fericita va fi daca-i faci cadou o cina la un restaurant cu specific exotic, pentru ca adora sa testeze diverse bucatarii si sa invete despre cultura altor tari.

Nu-i cere insa sa fie foarte dedicata familiei, sa stea zi de zi cu nepotii sau sa gateasca neincetat. Nu va face nimic din toate astea, decat cand are chef. Si nu pentru ca are rele intentii, ci pentru ca nu poate sta intr-un loc si nu-i place monotonia. Uneori, in sinceritatea ei debordanta, te poate critica sau isi poate exprima parerile extrem de dur. Nu o lua personal si iarta-i exagerarile!

Soacra Capricorn
Iata cea mai serioasa soacra din zodiac. Pentru ea, regulile sunt reguli si ordinea, organizarea si planificarea metodica sunt absolut necesare unei vieti bune. Nu concepe sa traiasca in haos, detesta lenea si lipsa de responsabilitate. Asa ca va astepta de la tine, in primul rand, seriozitate. Uneori extrem de pretentioasa, alteori invaziva si controlatoare, aceasta soacra este totusi un om pe care te poti baza si de la care poti invata in permanenta. Daca te va percepe ca pe o femeie ambitioasa, tenace, perseverenta si disciplinata in tot ce faci, vei avea admiratia ei totala, chiar daca nu o va arata intotdeauna.

Dragalaseniile nu sunt neaparat pe gustul ei, deci strategia bazata pe „pisiceli” si linguseli, pentru a-i intra la suflet, nu functioneaza deloc, ci chiar pot avea efect contrar. Poate fi rece, distanta si foarte zgarcita cu aprecierile, insa daca-i placi, vei vedea asta in sprijinul pe care ti-l ofera, constant si generos.

Soacra Varsator
Nonconformista, independenta si chiar extravaganta in unele cazuri, aceasta soacra adora libertatea. Admira si apreciaza inteligenta, conversatiile de calitate si interesul pentru evolutie. Cu alte cuvinte, daca ii vei trezi interesul cu un subiect de conversatie iesit din tipare, ii vei obtine foarte usor admiratia, chiar fascinatia. Este foarte important sa o accepti asa cum este, sa nu te lasi derutata de comportamentul ei uneori ciudat si mai ales, sa nu-i ceri sa respecte reguli fixe sau conventii sociale prafuite. Ei ii place sa functioneze altfel decat restul lumii, sa faca ce vrea si cand vrea.

Poate parea uneori aeriana, distanta, chiar lipsita de sentimente. De fapt, ea trateaza la fel pe toata lumea si ii abordeaza pe cei dragi mai mult ca pe niste prieteni. Asa ca va fi fericita sa te simta ca pe o prietena si nu ca pe o nora. Evident, cresterea nepotilor este doar arareori o indeletnicire acceptata de ea.




Soacra Pesti
Este poate cea mai sensibila din tot zodiacul, dar si cea mai visatoare. Insa nu are niciodata pretentii prea mari, nu se asteapta sa fii intr-un anumit fel, doar ca i-ar placea sa vada ca-ti pasa de sentimentele ei. Intreab-o cat mai des daca are nevoie de ceva si ascult-o atunci cand isi spune pasurile. Daca ii vei tine isonul in conversatii pe subiecte mistice sau religioase, ii vei aduce o mare satisfactie, pentru ca este foarte atrasa de tot ce este misterios.

Daca ai o critica la adresa ei, exprim-o cat mai delicat cu putinta, pentru a nu o rani. Daca esti la ananghie, cheam-o fara sa stai pe ganduri. Ii place sa vina in ajutor, sa salveze, chiar cu pretul sacrificiului de sine. Te va intelege mereu si iti va oferi un umar pe care sa plangi, pentru ca este foarte empatica si sensibila la suferinta.

SURSĂ ARTICOL: ViitoareMireasa.ro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !