Uimeste-ti invitații cu mișcări de dans spectaculoase. Idei pentru dansul mirilor !

Stim ca primul dans dintre proaspetii casatoriti poate fi destul de stresant si poate constitui o provocare destul de mare, mai ales daca simti ca esti nesigur pe miscarile tale. Poate ti-e teama sa nu te faci de ras in fata invitatilor sau poate simti ca ai doua picioare stangi; indiferent care ar fi problema important este sa o depasesti si sa te simti bine. Citeste in continuare pentru a afla cum sa-ti uimesti invitatii cu niste miscari de dans spectaculoase.

In primul rand, este important sa stii ca nu esti obligata sa faci ceva sau sa dansezi un dans cu care nu te simti confortabil. Primul dans al mirilor nu trebuie sa fie, obligatoriu, unul lent sau unul traditional. Alege orice tip sau gen de dans care iti place, care te va avantaja si care iti va oferi increderea necesara.

Un dans ca in filme

Tu si logodnicul tau aveti vreun film, musical sau serial preferat din care sa va inspirati? Ai vazut intr-un film vreo scena de dans care te-a atras si pe care ti-ai dori sa o pui in practica? Daca raspunsul este da, nu poti gasi un moment mai bun decat decat cel al primului dans pentru a te bucura de el! Si partea cea mai buna este ca nici nu trebuie sa platesti lectiile de dans!

Poti porni filmul pe calculator, pentru inspiratie si pasi, poti da boxele la maxim si poti exersa cat doresti alaturi de logodnicul tau. Un astfel de dans inspirat din filme nu poate decat sa creeze o atmosfera distractiva, placuta si de neuitat.

Un dans ca in povestile de dragoste




Pentru cuplurile romantice si elegante, un dans sofisticat (dar si traditional) precum valsul ar fi alegerea perfecta. Ai doar grija ca tu si logodnicul tau sa alegeti mai intai melodia pentru a va asigura ca profesorul (sau coregraful) vostru va va invata pasii potriviti ritmului acesteia.

Un dans cu twist

Primul dans al celor doi miril va oferi ocazia perfecta de a-i implica si de a-i incuraja pe invitati sa danseze si ei. Pentru a umple ringul de dans cu invitati inca de la inceput, alege o melodie energica, antrenata si distractiva, pe ritmuri latine, de rock 'n roll sau de twist. Singurul dezavantaj ar fi ca astfel de dansuri nu sunt potrivite pentru o rochie de mireasa stramta sau foarte ampla. De aceea, ar fi o idee buna ca pentru restaurant sa ai o alta rochie (usoara si lejera) pregatita.

Un dans creativ

Cea mai buna metoda pentru a adauga personalitate si originalitate unui dans este sa te folosesti de obiecte in timpul dansului. Te poti folosi de echipament sportiv, de palarii, costumatii, masti si instrumente muzicale pentru a face din primul vostru dans in calitate de soti unul memorabil (si distractiv!).




SURSA ARTICOL: ViitoareMireasa.ro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !