Gheata carbonica pentru nunta ta

Ai impresia ca lipseste ceva pentru ca nunta ta sa fie perfecta ? Ti-ai dori ceva special, cu care sa uluiesti pe toata lumea ? Noi am aflat cum sa iti creezi o nunta speciala, in care invitatii sa aiba impresia ca au pasit pe un taram magic. Ce ai spune daca ti-am propune ca din momentul in care intra in sala, invitatii sa fie intampinati cu pahare de sampanie din care se revarsa un abur misterios ? Si, pentru ca efectul sa fie complet, cocktailurile si restul bauturilor pe care le vor primi pe parcursul nuntii vor pastra aceeasi nota, fiind insotite de valuri de fum efervescent ...
Daca tot acest fenomen ti se pare atractiv, iti dezvaluim si secretul: gheata carbonica alimentara. Am aflat ca este obtinuta din dioxid de carbon lichid si este in totalitate sigur pentru sanatate. Acest tip de gheata este pus in bauturi pentru a le da un aspect interesant si uimitor pentru cei din jur.

Se adauga in bauturi doar granule cilindrice de 16mm - alte forme si dimensiuni fiind inestetice si mai greu de manipulat (bucati sparte) sau categoric inutilizabile (granulele de 3mm plutesc in pahar). Intr-un pahar normal se pun una, maxim doua granule de gheata carbonica. In plus, gheata va atenua taria alcoolului, scotandu-i in schimb in evidenta aroma deosebita.

Gheata poate fi folosita ca element decorativ si pentru masa pe care se afla fantana de ciocolata sau pentru cele incarcate cu fructe sau prajiturele. Diferitele boluri sau recipiente cu forme care mai de care mai ingenioase sunt „alimentate" cu gheata carbonica, efectul fiind acelasi ca si la bauturi, dar la dimensiune mai mare. Fructele si dulciurile vor fi inconjurate de o pelicula subtire de fum, dand impresia de plutire. Nu in ultimul rand, trebuie sa amintim de inca un moment care va ramane in amintirea invitatilor, tot datorita ghetii carbonice: valsul mirilor. Cu ajutorul unei masini care produce fum greu, ringul de dans se va umple de mici norisri, iar mirii vor valsa intr-un decor de vis.
Daca te-am convins ca gheata carbonica este elementul care iti lipsea pentru ca nunta ta sa fie cu adevarat speciala, verifica sectiunea de furnizori a site-ului nostru si comand-o !

SURSĂ ARTICOL: ViitoareMireasa.ro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !