Colaboreaza cu profesionistii in nunti. Agentiile de organizare nunti sunt gata sa te ajute !


Toate viitoarele (si fostele) mirese sunt de acord ca organizarea si planuirea nuntii ideale este un proces indelungat si complex. Pentru a te asigura ca acesta decurge cat mai bine si mai usor posibil, fara probleme sau impedimente majore, este recomandat sa colaborezi cu profesionisti in nunti. Ce iti pot oferi acestia, cum si cand sa ii alegi, vei afla in continuare.

Se numesc profesionisti pentru un motiv




Profesionistii se numesc asa din simplul motiv ca stiu ce fac si sunt cei mai buni in domeniul in care lucreaza. Nu doar atat, dar profesionistii in nunti au o experienta vasta in organizarea nuntilor, stiu sa-ti ofere sfaturi pertinente in cazul in care vei avea nevoie, stiu ce sa-ti recomande si cum sa-ti interpreteze gusturile pentru ca rezultatele sa fie pe placul tau. In plus, te pot sfatui si cu privire la orice problema e posibil sa apara si iti pot oferi cele mai bune solutii pentru a o rezolva.

Ce sa-i intrebi

Pentru a fi sigura ca poti avea incredere in profesionistii alesi de tine, inainte de toate, trebuie sa te intalnesti cu ei, pentru a-ti forma o imagine completa a lor. Este recomandat, inainte de a lua deciziile finale, sa-i intrebi cata experienta au in domeniu, de cate nunti se ocupa pe an, cat te va costa si ce iti vor oferi ei pentru acea suma de bani. In plus, ar trebui sa-i intrebi daca exista taxe suplimentare si ce s-ar intampla daca ai anula totul.

Atentie cu contractul !

Niciodata sa nu oferi un depozit sau o suma de bani fara un contract semnat in mana si niciodata sa nu semnezi un contract pana nu esti sigura ca acesta acopera tot ce crezi tu ca acopera. Pune intrebari cu privire la tot ce iti va oferi contractul respectiv, care este suma de bani completa pe care va trebui sa o dai, ce taxe suplimentare se percep si ce obligatii are profesionistul.

Compara

Fa liste de comparatii cu toate agentiile de organizare evenimente. Noteaza-ti, in dreptul fiecareia, tot ce-ti ofera, tot ce nu-ti ofera, ce recomandari are si ce preturi are. Compara aceste liste si alege-o pe cea in care ai cea mai multa incredere si care iti ofera cele mai multe (si mai calitative!) lucruri si servicii, la un pret cat mai convenabil. Tine minte doar atat: cu cat mai multa experienta are un profesionist si cu cat mai bun este, cu atat preturile cerute de acesta vor fi mai mari.

Pe cine sa angajezi si cand

Cei mai buni profesionisti in nunti, de la agentii de organizare nunti pana la firma de catering, dj sau fotografi, de cele mai multe ori au calendarele pline. Din acest motiv, niciodata nu este prea devreme sa incepi planuirea nuntii tale. Cand vrei sa-ti alegi un restaurant (care stii ca este o locatie populara pentru nunti) asigura-te ca stii (macar aproximativ) cati invitati vei avea, pentru ca in cele mai multe cazuri, ti se va cere un numar de oameni garantat sau ti se va impune o limita de oameni (din simplul motiv ca locatia nu este suficient de mare pentru mai multi).




In privinta fotografilor profesionisti, ei sunt unii dintre cei mai solicitati si de aceea, se recomanda sa-i alegi (si sa-i contactezi) cel tarziu la cateva saptamani dupa ce ti-ai ales restaurantul si locatia nuntii. Ultimii la care trebuie sa te gandesti sunt florarii. Depinzand de cat de mare este perioada de logodna, acesti profesionisti pot fi alesi oricand, de la 6 luni pana la 6 saptamani inainte de nunta.

SURSĂ ARTICOL: ViitoareMireasa.ro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !