Cerere Ofertă Servicii pentru Nuntă - Completează și Trimite Formularul !



Aveți parte de un eveniment special în viața dumneavoastră în perioada ce urmează și aveți nevoie de anumite servicii pentru acesta ? Site-ul NuntiVatraDornei.ro vă pune în contact cu furnizorii necesari fiecărei etape a organizării nunții. De la locații de evenimente și până la invitații sau alte diverse accesorii de nuntă, de la fotografi sau formații de muzică și până la servicii de aranjamente și decorațiuni, totul vă este prezentat în cadrul site-ului și cu siguranță veți avea de unde alege.

Pentru a vă ușura un pic munca de căutare și cercetare a furnizorilor de servicii vă oferim posibilitatea de a lansa o cerere de ofertă catre toți odată. Astfel, trebuie doar să completați formularul de mai jos, indicând datele dumneavoastă de contact, câteva detalii despre eveniment și detalii despre serviciile de care sunteți interesați, urmând ca apoi noi să trimitem cererea dumneavoastră tuturor furnizorilor din categoriile bifate de dumneavoastră. Apoi, nu trebuie decât să așteptați să fiți contactați de furnizori, să fiți ofertați și apoi sa-i alegeți pe cei cu care doriți să colaborați ! Acestea fiind spuse, așteptăm să ne trimiteți cererea dumneavoastră de ofertă, mulțumindu-vă, în același timp, pentru interesul și încrederea arătată !



NOTĂ: Vă garantăm că nu vom folosi datele preluate prin intermediul formularului în alte scopuri decât cele deja anunțate. Precizăm, deasemenea, că nu suntem răspunzători de serviciile și ofertele pe care le veți primi de la furnizori ca urmare a completării și trimiterii acestui formular și, bineînțeles, că nu putem fi trași la răspundere pentru eventualele neînțelegeri sau nemulțumiri pe care dumneavoastră, ca și clienți, le-ți putea avea față de unii furnizori. Mulțumim pentru înțelegere !

CONVERSATION

Slider

Instagram Bogadi Mariage

Mulțumim că ne urmărești !